nov - 14 - 2012

Toch maar weer even mijn dagboek aanvullen. Zit momenteel in mijn tweede week in het revalidatie centrum. Gisteren en vandaag even een flinke dip. Begin mij overal aan te ergeren, aan de mensen die constant klagen. Krijg de indruk dat er veel mensen geestelijk in de knoei zitten ipv lichamelijk. Dan zijn ze hier niet op de goede plaats, of ik hoor hier niet. Kunnen mensen een keer niet klagen over hoe zwaar ze het hebben verdomme. Zie mensen die een tia gehad hebben….die mogen klagen om de reden dat ze lichamelijke niks meer kunnen. Mensen veel jonger dan mij, deze hoor je niet, zij gaan er voor!!  Ze hebben mij gewaarschuwd voor dit fenomeen en dacht ‘valt wel mee’ niet dus!!

Maar goed moet de kop er voor houden en mijn eigen maar doen, doe ik dat niet, ben ik bang dat ik volgende week thuis ben.

Zo…. nu ik nog even klagen over mijn gesteldheid, momenteel veel zenuwpijn in mijn been en arm en o zo moe, ben zo moe dat ik mijn eigen kont niet eens kan afvegen……o dat kon ik vanmorgen nog wel hoor. Verder moet ik wel vermelden dat de verpleging echt SUPER is. Wat zijn deze mensen behulpzaam, lief, ja eigenlijk zijn er geen woorden voor. Een 10 met een griffel!!!

Hou weer op ga lekker muziek luisteren, veel beter. Hoop volgende keer weer een positieve goeroe te zijn.

To Be Continued…..


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Hyves

Twitter updates

Er zijn momenteel geen Tweets van Albert...
Een foto van mijzelf