nov - 26 - 2012

Vandaag gestart met mijn 4de week revalidatie. Vorige week toch wel een vermoeiende week gehad en begint het nu zwaar te worden. Na vorige week moet ik mijn planning, en hoogte van mijn gestelde eisen bijstellen. Reden is, dat ik het anders niet meer ga hendelen!! Wat een tegenslagen krijg ik hier te verduren. Neem nou vanmorgen, even heerlijk rustig trainen in het fitnessruimte. De eerste de beste oefening op de crosstrainer. Stand 1, snelheid 3/4 2 minuten. Eitje toch…. MAAR VOOR MIJ NIET !!!!!!! Valt mijn linkerbeen zonder waarschuwing uit klap ik met een gedonder van de crosstrainer plat op mijn bek op de grond. Durven ze ook nogĀ  te vragen of het gaat…ja wat denk je, lig hier niet omdat het zo leuk is ja…. stomme vraag!!

Tja dat was weer een domper dus kop op en verder gaan, doe ik immers al 15 jaar toch. Moet wel zeggen dat ik mij zorgen maak betreft mijn MS. Merk nu dat ik in alles achteruit ga in het doen en laten, daarbij de rot zenuwpijn is mijn verhaal compleet dacht ik zo.

Verder terug komend op de level waar ik moet beginnen is momenteel 10% van mijn ‘kunnen’. Meer zit er even niet in en daar moeten we het maar mee doen. Hoop over een tijd dat ik de 50% weer haal dat is mijn streven!! Straks weer heerlijk zwemmen, heerlijk warm water en de omgeving van 24 graden. sup-tropisch zwembad is er niks bij. Moet me klaar maken, zwembroekje aan gaan met die banana!! ;)

To be continued……….

3.490 Responses so far.

  1. annatea says:

    hoe is it mei dy? Ik sjoch dast al in tiid niks hast post!


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Hyves

Twitter updates

Er zijn momenteel geen Tweets van Albert...
Een foto van mijzelf