nov - 1 - 2012

Mijn 2de dag was zwaar, vanmorgen zo brak als een tomaat, ogen als theepannetjes, en en …ja en. Maar goed een slechte nacht en een drukke dag gaat niet samen. Vanmorgen naar fysiotherapie  geweest, vanmiddag pijngroep bespreking en ergotherapie. Hier werd ik digitaal op beeld gezet, in HD 1025. Jaja had mij hier niet op voorbereid en zag er uit als een bos bewoner. De opname is gelukt en word morgen geanaliseerd hoe ik beweeg, loop, buk enz. Met deze gegeven gaan ze proberen mij weer goed te laten funtioneren. Ik loop verkeerd, ik buk verkeerd, gebruik de kruk verkeerd, moet lange einde in de stoel enz enz…. Kort samen gevat…moet alles opnieuw aanleren. Dus drukke, intensieve, moeilijke weken in het verschiet. Zal alles op mijn site plaatsen van dag tot dag.

Gisteren tijdens de intake met de revalidatiearts werd de vraag gesteld, ” bij eventuele calimiteiten, wenst u gereanimeerd te worden” daar heb ik vannacht over liggen piekeren. Wat doen ze als ik een hartaanval krijg en ik heb aan gegeven niet gereanimeerd te worden. Laten ze mij gewoon liggen en wachten tot ik de laatste adem uit blaas, of komen ze niet?? Vreemde gewaarwording dat ze dan op de gang wachten tot dat ik over ben gegaan. Brrrrrr lijk wel beland te zijn in een Horror film als ik er aan denk.

Lekker slapen straks….oan moarn!

 

To Be Continued…..


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Hyves

Twitter updates

Er zijn momenteel geen Tweets van Albert...
Een foto van mijzelf