okt - 31 - 2012

Woensdag 31 Oktober

Mijn eerste dag is een feit, vol spanning vanmorgen om half 10 op naar revalidatiecentrum Lindenstein te Beetsterzwaag. Had heb er echt naar uitgekeken dat zijn mij konden helpen om eindelijk leren om te gaan met chronische zenuwpijn en mijn achter uitgang van mijn MS. Bij binnenkomst werden Aukje en ik geweldig verwelkomt wat al een heerlijk gevoel gaf. Hierop werden we naar mijn kamer gebracht, wilde graag op een eenmans kamer moet er niet aan denken om samen met een snurker of een flieber de kamer te delen. Spanning ten top, en ja hoor ik kreeg kamer B21 toegewezen. Vlug naar binnen kijkend bleek er 1 bed te staan…yes yes alleen. Erg hĂ© maar kom er wel eerlijk voor uit. Make my day was mijn motto dag kon niet meer stuk. Na een uurtje intake over wat mij te te wachten staat even rust. Hierna een gesprek met revalidatiearts en weer rust. 12 uur hebben vrouwtje en ik heerlijk geluncht samen waarna ik weer rust moest nemen. Uur later afspraak met Ergotherapeute, dit verliep redelijk daar zijn mij rust voorschreef waarop ik vroeg of ik de hele week moet rusten. Daarop reageerde zij, als jij je hier niet aanhoud worden we geen vrienden. Nou… die intentie had ik ook niet maar goed de toon is gezet en het motto is rust!!

Mijn dag zat erop en was nu kapot. O ja rust was het motto dus nu rust. Komt er half 5 iemand de kamer in stormen metden vraag…bent u nieuw!! Nee ben al 48 jaar ja en heb rust. Goed zo kom ik straks weer…yeeee bonus punten gescoord Verder geweldige mensen de ene mooi de andere lelijk maar kan mij hier wel vermaken immers….ben hier voor mij zelf en mijn gezin en niemand anders. Straks heerlijke rijst- goulash eten en dan vroege nachtrust. De bek uuuh mond is mij lam van het lullen. Op naar morgen drie sessies wordt weer een zwaar lichamelijke geestelijke dag. Maar WE GAAN ERVOOR!!!.

To Be Continued…..


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Hyves

Twitter updates

Er zijn momenteel geen Tweets van Albert...
Een foto van mijzelf