sep - 14 - 2012

woensdag 12 september overleg met mijn neuroloog wat te doen, en natuurlijk het de kop opsteken van mijn MS. Door allen miscomminucatie heeft dit veel stress veroorzaakt en dat openbaart zich weer in shubs (ontsteking op zenuwen). Wat ik vermoede en voelde was juist zit weer midden in een shub, weer drie dgn aaneen opgenomen. Balen maar was te verwachten.

Donderdag meteen op naar het ziekenhuis, tas mee, onderbroek kleding, pot stinkie, denk de halve trekpleister mee haha. Bij binnenkomst op afdeling A3 werd ik hartelijk begroet door de verpleegsters, zij konden mij nog van de vorige keren. Doet en deed mij goed.

Ik kreeg kamer 307 aangeboden wat ik wel prima vond, buurman ging die middag naar huis en had ik het rijk alleen. Hillie was mijn zuster, toffe meid! zij ze allemaal trouwens en zij begon avast met het uitstallen infuusset. Vooraf vertelde dat ze zelf zou prikken maar wel zenuwachtig was. Tja moet je mij vertellen. Meid prik maar raak, dat heb ik geweten! Bij de eerste poging zat ze in een prachtige ader, prik de naald zat erin, maar kwam er op de andere kant er weer uit oeps verkeerd. Ader doorspiest, zij ze..hij zat wel in de ader Albert, dat heb ik gezien pop. Was net een piercing!  Dus maar een nieuwe poging. Ze werd rood, begon te zweten en Aukje ging maar even te wandelen. tijdens het inbrengen naald begon ik maar au te roepen, kon ik beter maar niet doen, stroomde meer boed uit de ader dan in de ader. Was net of er een kip onthoofd was, een slagveld. Ach nog maar een keer meid, en ja hoor 3 maal is scheepsrecht.

En dan beginnen met de eerst boost Methylprethnison weer 1000 mg morgen weer en zaterdag weer. Reageer er goed op maar man, mijn lichaam word wederom geheel vergiftigd. Wel weer even 6000mg in mijn verzwakte lichaam na het weekend. De bijnier moet weer verdomd hard werken om alles weer uit mijn lichaam te krijgen. Nou tijdens dit schrijven eerste deel is het nu 2.00uur. Snachts Lig als een verslaafde, ogen als thee koppjes, en geheel kapot op bed. Ben zo verdomd moe, in en in moe. Probeer wat te slapen en hoop dat mijn maatje Willem de ijscoman mij straks over 5 uurtjes weer wakker maakt.

Goodmoooooorning!! Meneertje Schievink de vogeltjes fluiten en tis donker weer. Mooi…en ..laat me ff liggen ja. Nee meneertje ik heb het Ontbijt! Mooi zet maar neer. Was ik om 7 uur weg gedompeld staat zij te daar te schreeuwen. Word toch liever wakker gemaakt door mijn eigen pop. Dan er maar uit en beginnen aan het ochten ritueel en op naar de volgende 1000mg shit. Hangt er intussen aan. Therapeut komt ook nog gezellig langs. Joepie!! tweemaal de gang op en neer lopen, goed toch. Maar even afwachten. :[

Morgen weet ik meer!

To Be Continued…..


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Hyves

Twitter updates

Er zijn momenteel geen Tweets van Albert...
Een foto van mijzelf