jul - 19 - 2012

Morgen drie weken geleden dat ik in het UMCG geweest ben. Zat nog steeds te wachten op uitnodiging therapie Lindenstein te Beesterzwaag. We dachten, vandaag maar even bellen of ze in Beesterzwaag al bericht hadden gehad. Wat dacht je….nee helemaal geen bericht. Dus vrouwtje bellen naar Groningen met de vraag of de brief al verstuurd was/is.weer was het antwoord…welke brief. Tja dat moet je niet tegen mijn kleine pop zeggen, de afstand tussen Harkema en Groningen is dan niet zo groot hoor. De secretaresse  had deze vergeten op te sturen en stond nog mooi in de computer. Nou denk ik bij mij zelf, ” zijn zij nou zo dom, of ben ik zo pienter”. Waar heb ik deze kreet meer gehoord….aiii onze bondscoach Louis van Gaal. Maar goed loop hier wel weer met drie weken extra pijn en meer morfine. Gelukkig kan ik met meer pijn medicatie weer wat doen maar niet voor lang. Heb vorige week mijn hobby weer uitgevoerd en heb voor mijn pop een loungeset gemaakt. Tja heb ik weer moeten bekopen met paar dagen flinke pijn en helemaal total los. Maar dat had ik er wel voor over. Bedoel…zij staat altijd klaar voor mij dan ben ik soms bereid tot over de scheef te gaan…toch. Nou volgende week weer ff bellen zij zou de brief met SPOED jaja met spoed opsturen. Dacht zelf, doe het ff via de digitale snelweg gaat toch veel harder. Zal wel bruin haar hebben of moet het blond zijn. Afijn, ze is niet eentje die het stopcontact uitgevonden heeft. Op naar de volgende Soap. Welkom in de medische-wereld.

To Be Continued…

9 Responses so far.

 1. Kitty says:

  hahaha liefje, goed van Aukje! Zie haar al te keer gaan! Wat een sufferd daar in Groningen, maarre… het is natuurlijk ook maar een mens……….. En ja, fouten maken is nu eenmaal menselijk!! Denk dat ze er wel heeeel veel spoed achter zal zetten, want zoiets stoms vergeet ze natuurlijk nooit meer!!! Nu krijg je heeel snel bericht!

 2. V☺nnieb says:

  In het ziekenhuis waar ik onder behandeling ben moet ik ook altijd achter alles aan (ze zullen het wel druk hebben…?!)

  Ik ben een maand terug begonnen met Copaxone en er stond me vaag iets bij dat ik na 3 gebruik weer bij de neuroloog moest komen.

  Ik naar de VU gebeld en idd ik moest dan op het interferon spreekuur komen, voor controle.

  Als ik er niet zelf aan gedacht had, was ik nooit op controle geweest…!

  Hopelijk heb je snel de brief in huis

  • Albert says:

   Hoi Von,

   Denk dat de meesten dit wel mee maken, heb jou site ook even bewonderd, en ja ik hoef jou niks wijs te maken. Betreft de rode plekken, deze heb ik van het spuiten van Bethafron, lijkt soms dat ik de waterpokken heb. Copaxone wil ik niet aan heeft heftigere bijwerkingen volgens de geleerden. Sterkte daar en groetjes.


 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Hyves

Twitter updates

Er zijn momenteel geen Tweets van Albert...
Een foto van mijzelf