jun - 7 - 2012

Deze week de knoop maar weer eens doorgehakt, ben weer begonnen met het slikken van morfine. Waarom….., gewoon… ik verga van de pijn en aangezien ik pas 29 juni in het UMCG terecht kan hou ik het niet meer vol. Tevens word het lopen weer moeilijker en valt de linker been af en toe vaker uit. Gevolg…plat op mijn snuffert. Alleen als ik de krukken toevallig bij mij heb kan ik me nog redelijk staande houden. Momenteel even balen maar we gaan weer door, ja je moet ook wel hé.

Nou hoop ik niet dat ik weer moet afkicken van de morfine, man wat heb ik mij elendig gevoeld, maar door alle pijnstillers kon ik de pijn goed verdragen en mooiste was dat ik alles mooi vond, iedereen was lief wat wil je nog meer.  Slotsom is dus “alles heeft zijn voor en nadelen”. Ik kijk uit naar 29 juni dat ik naar het werfelkolom team UMCG kan.

Verder volg ik nog steeds mijn Vriend Noa op de voet http://noatweet.wordpress.com/about/ deze kleine jonge man van 4 jaar heeft energiestofwisselingsziekte wat geen toekomst bied voor heb. Als ik Noa en de andere kinderen volg denk ik, man wat is dat toch een ellendige rotzieke. Denk ik , waarom mogen deze kids niet opgroeien zoals elk ander gezond kind. Tja daar zullen we wel nooit antwoord op krijgen. Verder wil ik toch een beetje aandacht schenken via mijn site. Kijk ook eens op www.timstar.nl hier staat ook geweldig omschreven wat deze ouders en kinderen moeten mee maken. 

To Be Continued…

 Tim Star 3 jaar

 

 Noa 4 jaar

4 Responses so far.

 1. Kitty says:

  Wat ben je toch een lieverd!! Ondanks al je eigen shit gaan je gedachten uit naar die kids. Dat maakt jou zo bijzonder Albert. Jij bent niet meer klein en piep, maar verdient wel net als die kids een leven zonder shit!! Zonder pijn… Hoeveel positieve en liefdevolle gedachten ik ook steeds naar je stuur, in je eigen hoofd moet de rust terugkeren zodat alles minder erg voor je wordt. Je weet me te vinden als ik iets voor je kan doen! Kus Kitty

  • Albert says:

   Thanks Kit, dat van deze kids gaat mij aan het hart, is onvoorstelbaar wat een rot ziekte energie stofwisselingsziekte is. Daarom
   van mij ook beetje aandacht, alle kleine beetjes helpen. ;) X Albert


 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Hyves

Twitter updates

Er zijn momenteel geen Tweets van Albert...
Een foto van mijzelf