mei - 29 - 2012

Dinsdag 29 mei 2012

“De lange weg naar”

Zijn we weer, na zoveel weken zit ik dan eindelijk bij de goede afdeling in het UMCG. Het betreft de wervelkolomcentrum  afdeling, en niet afdeling Orthopedie. Man wat is dat moeilijk om een doktersassistente uit te leggen dat ik hier naar toe moest. Wat zijn ze dan verdomd eigenwijs, heb het zelf allemaal moeten herstellen en regelen. Huisartspraktijk bedankt. Hoop dat zij er wat aan kunnen doen, momenteel wordt het minder met lopen en kan ik bijna niet meer zonder krukken. Linkerbeen valt nu soms tijden uit en de overweldigende heerlijke opgewekte pijnscheuten zijn er ook weer. Man wat een gore shit, hoop dat ze de zenuw kunnen verdoven, dat is mijn grootste wens. Morgens kan ik bijna niet van bed komen, en snachts verdomd veel zenuwpijn. Hoop op UMCG, schiet mij anders maar de….ja waarin eigenlijk….oja de “plomp” maar in. Als ik meer weet zal ik het melden.

To Be Continued…


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Hyves

Twitter updates

Er zijn momenteel geen Tweets van Albert...
Een foto van mijzelf