mrt - 18 - 2012

Goedemorgen meneer Schievink, lekker geslapen….koffie met melk en een glas karnemelk? Ja heb heerlijk geslapen eindelijk een hele nacht doorgeslapen, maar sodemieter even op met die ijscokar om 07.10 uur op zondagmorgen…ja. Zo werd ik vanmorgen wakker, tegenwoordig  kunnen we weekends ook al niet meer uitslapen.

Vanacht voor het eerst de hele nacht doorgeslapen, en dat was lekker, de pijn is nu op een level dat ik goed kan handelen. Hoop in de loop van deze zondag wat verbetering mag ontdekken, maar moet zijn tijd ook hebben. Verder kan ik melden dat zenuwpijn been bijna verdwenen is maar heb dus nog wel zware medicatie en is het nu oneerlijk te zeggen dat het over is. Volgende week hoop ik dat we de medicatie gaan afbouwen, dan kunnen we echt zeggen of de pijn echt verdwenen is. Verder ben ik mij vanmorgen wezeloos geschrokken toen ik mij in de spiegel zag. Voorheen zag ik altijd een leuke, fruitige man in de spiegel staan… maar vanmorgen dacht ik even aan frankenstein, man wat een uitslag, dikke builen, zweertjes op mijn gezicht door toedoen van de vele Prednisolon wat ik binnen heb gekregen. Hup kan er ook nog wel bij.

Dan natuurlijk het gevoel in armen en gezicht, hoop dat hier spoedig verandering in komt dan weet ik dat het aanslaat en dat het niet voor niets is geweest. Dus afwachten maar. Morgen komt mijn Neuroloog ook weer en gaan we bekijken wat verder te doen, is best spannend. Lopen is nog het zelfde, linkerbeen wil niet wat ik wil tja… dan heb je een probleem(pje). Maar goed ben de nacht goed doorgekomen en denk de dag ook wel. Zit nu lekker in mijn vel, ben al lekker gewassen wat wil je nog meer. Zie het weer helemaal zitten. Kom op met de geit we goan er voor.

To Be Continued….

16 Responses so far.

 1. Ypie Kempenaar says:

  Goedemorgen Albert.
  Eindelijk heerlijk geslapen, daar knapt een mens van op!
  Dingen kunnen snel veranderen, gisteren zag je er nog wel fruitig uit(fris vergeet ik maar even) Maar dat maanlandschap wat je nu beschrijft dat heb ik gisteren niet gezien. ;-) )
  Liefs Yp

  • Albert says:

   Mogé Yp, idd gisteren was ik nog strak ;) nu niet meer. Ach komt wel goed, neem bij jou een behandeling toch.

   Groetjes Albert

 2. jacqueline says:

  Hey Albert, heftig hoor wat je allemaal voor je kiezen krijgt. Gelukkig vandaag een goede dag voor je in het verschiet.
  Heerlijk om zo vroeg wakker gemaakt te worden op zondag, maar niet heus.
  Veel sterkte morgen, we blijven je volgen.

  • Albert says:

   Hoi Jac, leuk dat Jullie mij volgen;) heb nog een lange weg te gaan, maar we gaan er voor.Doe de groetjes aan de kids en Joost.

 3. iepie says:

  goedemorgen Appie
  Fijn dat je lekker hebt geslapen
  Je moet je maar opgeven voor de film frankenstein zoals ik je bericht lees zie je er niet uit.Hopelijk gaat het goed met medicijnen afbouwen.groejes iepie

  • Albert says:

   Ha ha ja zeker, gelukkig valt het mee met de plekken, zag er niet uit :( maar goed nemen we op de koop toe. Groet Albert

 4. NoaTweet says:

  Jeetje, lijkt me smerig: karnemelk in je koffie! ;-)
  Fijn dat je weer wat opgewekter bent. Nog wel n weg te gaan hoor ik. Maar we gaan voor vooruitgang nu hè? Een goeie dag voor jou vandaag!

 5. Albert says:

  Idd is geen juiste combinatie :D nu nog een revalidatie weg te gaan, maar we gaan er voor. We houden contact. Noa ook nog een fijne dag toegewenst.

 6. Ronnie-Jan says:

  He Appie

  Fijn om te lezen dat t de goede kant op gaat,al is het dan met hele kleine stapjes.
  En zoals je jou gezicht beschrijf ik ken je niet anders (lol)
  He kop der foar.

  • Albert says:

   Hoi Ron, enne bedankt ;) gaat met kleine stapjes maar wel de goede kant op. Gr. Albert

 7. Roel en Sandra says:

  Hallo Buurman,

  Afgelopen donderdag kwam ik via een twitter berichtje op jouw site terecht. Met bijzondere aandacht en interesse heb ik dit gelezen.
  Een situatie waar je niet niet om vraagt maar wel in terecht komt. Je leven staat eigenlijk van het ene op het andere moment op de kop (je beschrijft dit trouwens prachtig). Jullie situatie is zoveel anders, maar ook zoveel hetzelfde als de onze. Wens jou en zeker ook jullie gezin heel veel sterkte. En vooral blijf positief.

  De buren van nr. 4

  • Albert says:

   Hoi Roel en Sandra, Jou bericht is duidelijk, je heb het geweldig omschreven. Bedankt voor bericht en de groeten… ook aan Sandra. ;)

 8. Wierd Kuipers says:

  Hey Appie,

  Dat was wel even schrikken vanmorgen na het sms’je. Heb net je gehele dagboek gelezen. Indrukwekkend. Goed om te lezen dat de pijn vandaag verdraagzaam is en dat je goed hebt geslapen vannacht. U2 had in de jaren 80 een hit met “I will follow” . Hier sluit ik me ( ons) bij aan.
  Je positieve instelling is altijd je kracht geweest. Hou die vast.

  Kop om hoog , en we houden contact.

  Gr Wierd,Tjitske en Jorn

  • Albert says:

   Hoi Wierd, ik blijf positief is ook het enigste wat we kunnen doen, bedankt voor berichtje en groetjes aan Tjitske en Jorn zie jullie wel. :D

 9. Paul Schievink says:

  Hee heit,

  Wat mooi dat heit vannacht weer eens de hele nacht heeft geslapen. Alleen jammer van het vroege wekken maar ja. Hopelijk komt heit snel weer thuis we missen heit hier!
  Kom morgen na mijn auto theorie wel langs.

  Liefs je oudste zoon!

  • Albert says:

   Hoi Paul, hoop deze week weer thuis te zijn. Mis jullie natuurlijk ook. Morgen suc6 met theorie examen en zie je wel verschijnen.
   Groetjes Heit


 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Hyves

Twitter updates

Er zijn momenteel geen Tweets van Albert...
Een foto van mijzelf