mrt - 24 - 2012
Weekend!!!! lig weer helemaal alleen. Gisteren een redelijke dag, mag eigenlijk niet klagen dus doe ik dat ook niet. Heb donderdagavond de eerste pil gehad op aangeven van de dokter pijnbestrijding. Moet op een week rekenen voor er misschien verbetering optreed. Dat wacht ik dan wel af. Moet wel zeggen dat deze pil bijwerkingen heeft. Waan mij momenteel in een heel andere wereld, ben duizelig, en zie soms hordes indianen die mij willen scalperen. Gelukkig heb ik niet veel haar meer dus scalperen zal wel niet lukken. Betreft de pijn in mijn been. Deze is nog steeds aanwezig en heb eergisteren dan ook weer enorme pijn gehad, gisteren hadden wij het redelijk onder controle weten te houden door op tijd Morf-je in te nemen. Verder heb ik vannacht heerlijk geslapen om 03.00uur werd ik wakker vanwege de pijn, na het innemen van het bewuste drankje viel in na een klein uurtje weer in slaap en werdt ik weer wakker van de ijscokar. Man..wat een herrie heeft dat ding zeg.
Vandaag maar even een rust dag incalculeeren, en ga mijn TENS behandeling weer volgen. Moet dan 2 plakker met electronen op mijn rug plakken waar kleine stroom stootjes doorheen gaan. Op zich wel een heerlijk gevoel maar vooral het apparaatje niet tehoog zetten… zoals ik. Wilde natuurlijk uitproberen, tja… :( dat heb ik geweten. De tenen heb ik nog nooit zo zien samen trekken, mijn mond viel open, kreeg schuimaanval  en mijn laatste haren gingen overend staan. Heb toen de voltage maar wat lager gezet, zo kon de rook wolken die uit mijn oren kwamen weer optrekken. Had dus niet veel gescheeld of ik had mij bijna zelf geëlektrocuteerd. Hoop dat dit aanslaat en dat ik ook de lage rug pijn kan doen vergeten na 5 jaren.
Zondag mag ik eindelijk even een paar uur naar huis, heerlijk met vrouw en kids en de hond samen zijn. Zondagavond 19.00uur moet ik mij weer melden. Ik verheug mij er enorm op om na 2 en half week even naar huis te kunnen. Vanaf zondagavond gaan we er weer

voor.
To Be Continued….

6 Responses so far.

 1. roel en anneke says:

  morgen buurman,

  Je weet toch wel dat je dat apparaat niet op 380 volt moet aansluiten:)
  Top dat je even naar huis mag,ik zou zeggen geniet ervan.

  • Albert says:

   Ja ja weet ik Roel, bedankt voor de tip…
   Gr. Albert

 2. Sandra says:

  Hoi

  Heerlijk om morgen even naar huis te mogen kan het me helemaal voorstellen. Je put er nieuwe kracht uit om daarna weer door te vechten. En zoals ik dit allemaal lees heb je de kracht wel nodig.vreselijk die constante pijn, ik kan het me nog herinneren als de dag van gister. Steeds opnieuw pijn medicatie, ruggeprikken enzv.ik hoop dat je de pijn onder controle kan krijgen.

  En die ijscokar, vreselijk hè om elke morgen zo afschuwelijk vroeg wakker geschud te worden, uitslapen in een ziekenhuis hebben ze nog nooit van gehoord. En dan verwachten ze ook nog dat je op dat vroege tijdstip een ontbijt naar binnen werkt,nee dat vond ik vreselijk.

  Ik wens je een goede dag vandaag en morgen heerlijk even naar huis, geniet ervan.

  Groetjes van sandra Roel en Martine.

  • Albert says:

   Hoi Sandra, ik hoef jou niks te vertellen je weet al geen ander wat pijn met je doet. Vind trouwens geweldig dat jij reageert. Ik ben blij dat ik even een dagdeel naar huis kan, batterij even opladen. Hoop dan wel dat het morgen mooi weer is.
   Groetjes Albert

 3. NoaTweet says:

  Het mooie weer sturen we jouw kant op. Je hebt het verdiend!
  Hele fijne middag samen!

  • Albert says:

   Bedank Noa en Mike, bij jullie in Limburg vandaag 19 graden, bij ons 13. Stuur maar een paar graden naar het hoge noorden.Alvast bedankt.

   Groetjes Albert :D


 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Hyves

Twitter updates

Er zijn momenteel geen Tweets van Albert...
Een foto van mijzelf