mrt - 17 - 2012

Zo weekend. Gisteren toch even een kleine inzinking door Emil Ratelband zijn positievo tsjaka gedoe. Gisterenmiddag bevloog mij even het gevoel dat er een rolstoel moest komen. 50 m1 lopen was al te veel voor mij en begaf mij rechter been dienst. Tsjaka dacht ik, we gaan door, maar nee dus het been protesteerde om verder te gaan, dus einde tsjaka en Emil Ratelband. Hierna kreeg ik het even benauwd dat het serieus was en is. Tja dat gaat je niet ik de koude kleren zitten en beginnen de radertje weer volop draaien in mij hoofd en komt er veel op je af. Gelukkig kon ik het later weet een plaatsje geven.

En dan de beruchte nachten, mijn buur heeft haar kranig gehouden betreft het snurken, ben in slaap gevallen met een extra shot morfine voor de nacht. Had al 3 shots uitgespaard overdag dus gaat de goede kant op. Tot 3.30uur lag ik heerlijk te slapen, maken twee nacht zusters mijn buur wakker met de vraag ” of de pijn gezakt was”  zijn schrok hier zo van en begon te schreeuwen, waarom ik ook schrok en overeend kwam en mijn hoofd stootte tegen mijn optrekbeugel boven het bed en vloekte van schrik. Weg nachtrust, en weer bedankt….ach zo beleef je ook weer wat.

Maar goed vandaag weer met volle moed uit bed gestapt letterlijk  en figuurlijk want ik klapte meteen naast bed. Is goed afgelopen, maar mocht niet meer alleen douchen, ach….daar had ik geen probleem mee toch, leuk zo’n zustertje mee in de douche. Laat me morgen meteen maar weer vallen dacht ik. Verder laat ik mij hier niet over uit, was niet wat ik er van gedacht had. Kwam van een koude kermis thuis.

Lig nu weer schoon op een schoon bed en moet zo meteen loop oefeningen doen, vandaag maar een keer niet over de grens, immers.. de man met de voorhamer loopt achter mij en heeft geen genade. Verder krijg ik gevoel dat het beter wordt maar elke dag is weer anders maar ga er weer voor. Is verder ook nog even afwachten of mijn laatste kuur aan gaat slaan. Hoop gevoel in aangezicht en armen weer terug te krijgen en vooral mijn linker oog. De tijd zal het leren.

Verder wil ik nogmaals iedereen bedanken voor de leuke reacties en kaarten, doet me echt heel goed en ben blij dat ik de stap genomen heb om dit met diegene te delen die het wil volgen.

To Be Continued….

12 Responses so far.

 1. maus en yp says:

  Gm Ap, beetje van de schrik bekomen, eindelijk een redelijke nacht met buuf,is het de verpleging die vervelend doet.
  Gisteravond nog met je vrouwtje gepraat (leaf sterk wyfke).
  Doe het rustig aan, en luister niet te veel naar E Ratelband, een te drok kereltsje.
  Hou je taai, mei de hertelijke groetnis fan maus en Yp.

  • Albert says:

   Ach zo blijf je alert, maar niks beter dan op eigen bedje..toch.
   Volgende week hoop ik dat ik naar huis mag. Nog even afwachten wat Neuroloog zegt. Groetjes en bedankt voor berichtje. Ps: volgende week modeshow FNV ? :-D

 2. roel en anneke says:

  Hoi buurman,

  Wij hoorden enkele dagen geleden dat je in het ziekenhuis bent opgenomen. Was wel even schrikken vanaf deze kant.
  Op jou weblog lazen we dat je misschien volgende week weer naar huis komt.
  (Ja, die zustertjes van tegenwoordig….)
  Veel sterkte toegewenst,en we houden contact.

  • Albert says:

   Hoi Roel, ja lig alweer 10 dgn hier word goed verzorgd niks te klagen. Leuk dat jullie ook even reageren. Doe de groeten aan de drie dames. ;)

 3. roel en anneke says:

  hallo,appie
  weet niet of je hoofd er op dit moment naar staat,,maar ik weet dat je een muziek en film liefhebber bent,dus mocht je wat nodig hebben je weet me te vinden.

  • Albert says:

   Last ik je horen, als ik thuis ben geef ik een seintje. Bedankt:]

   • Sietse en Tina van Houten says:

    Hallo Appie,
    Heb net je dagboek gelezen erg indrukwekkend,wil je complimenteren met het opzetten van deze site.
    Ik zal het blijven lezen, wens jouw en je familie veel sterkte met het omgaan van deze ziekte.

    Groeten Tina(Sietse, Jille en Willem)

    • Albert says:

     Bedankt Tina, we gaan met volle moed er weer tegen aan….leuke overwinningen ;)

 4. anneke van der tuin says:

  hey albert,
  vanuit harkema wensen we je veel sterkte en beterschap toe..
  Mooi dagbboek zo kunnen we je mooi volgen..
  en doe je een beetje rustig aan ( vooral met de zustertjes he )..
  groetjes en hou je taai, sjirk , anneke , alex en geert….

  • Albert says:

   zal ik zeker doen, moet wel zeggen dat de zustertjes het ook leuk vinden hoor;). Bedankt voor jou berichtje groetjes… :)

 5. love says:

  hoop dat heit snel thuis komt mis je nu al gr je zoon Jordy

  • Albert says:

   Hé kerel …..tuurlijk komt heit snel weer thuis, love YouXXX heit :)


 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Hyves

Twitter updates

Er zijn momenteel geen Tweets van Albert...
Een foto van mijzelf