mrt - 28 - 2012

Gisteren even een dag van ” nu even niet” …was na de uitslag even van de kaart. De bevestiging is altijd hard bikkel hard. Telkens weer een stukje inleveren van je doen en laten. Maar goed we moeten weer verder en naar voren kijken. Kan eigelijk ook niet vertellen hoe de dag verlopen is.

Dan de nacht ben ik redelijk doorgekomen, heb geslaapt tot 3 uur toen werd ik wakker door de pijn. Heb meteen een Morfi gekregen waarna de pijn weer afzakte. Heb niet weer geslapen vandaar ik nu weer ogen heb theepannetjes. gelukkig kan ik overdag beetje slaap weer inhalen.

Dan de dag, is nu half 5 in de middag, mijn eigen Neuroloog is wederom ziek,  de plaats vervanger is vanmiddag bij mij geweest om te melden dat de revalidatie arts bij mij komt hoe en wat te doen. Ze hadden om 2 uur overleg. Half drie had ik de revalidatie arts voor mij zitten, hij viel met een met de deur in huis. Hij begon over opname in Lindenstein Beetsterzwaag om daar te leren hoe om te gaan met de pijn. Ik zij Pardon!!!! Uhuu Lindenstein…..opname….om gaan met pijn….hallo je bent toch niet schijtend  van de pot gerukt wel!!! Daar ben ik nog niet aan toe, zit nog steeds te wachten op de pijn bestrijding die mij van de pijn af kan helpen, tenminste…..dat hoop ik. Hij heeft wat gegevens genoteerd en ziet mij naderhand wel verschijnen. Is prima zij ik, maar werkelijk dacht ik, in geen duizend jaar…of. Ondertussen tijdens dit schrijven begon de pijn ook weer in mijn been. Meteen gebeld om een ampultje met Morfine. Man… wat een verd.mde pijn weer, hoe moet ik hier mee leren omgaan. Is wel goed. Tot nu toe geen pijnbestrijding langs geweest. Weer een dag naar de klote. Weer een dag onnodig pijn lijden. Ga maar even bellen of zij ook nog langs komt.

To Be Continued….

4 Responses so far.

 1. NoaTweet says:

  Wat een bikkelhard gevecht vriend. Doet ons pijn om te lezen hoe zwaar het is. Wilde dat we helpen konden. Maar dat gaat niet. Dit is jouw gevecht.
  Achteruitgang accepteren is t moeilijkste van de ziekte (ms en ook mito). Hoop dat je wat kracht en antwoorden voor jezelf kunt vinden.

  Nb even iets leuks: heb je gezien dat Noa’s blog is aangevuld? 2 artikelen zelfs. Voor als je even nix te doen hebt…

  • Albert says:

   Hoi Mike, ja idd, het is mijn gevecht, jullie hebben genoeg aan je eigen. Denk vaak aan Jullie kereltje Noa, hij met zijn energiestofwisselongsziekte Mito is ook in gevecht samen met jullie. Ook hier put ik kracht uit. Zo zie je maar weer hoe oneerlijk alles is. Maar we gaan door!!!!
   Groetjes Albert

 2. dea says:

  Wat een toestand Appie!!Heb je al het apparaat in gebruik of helpt je dat niet

  Had zo gehoopt na vorige week dat het weer vooruitging,helaas!!

  Sterkte jonge!!

  • Albert says:

   Hoi Dea, heb de TENS Eco 2 nu drie dagen in gebruik, denk wel dat het helpt…ga hier lekker mee door en hou je wel op de hoogte.
   Heb trouwens 1 besteld, kan jij je eigen houden ;) . Verder zien we wel waar het schip land.
   Groetnis Albert


 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Hyves

Twitter updates

Er zijn momenteel geen Tweets van Albert...
Een foto van mijzelf