mrt - 21 - 2012

Na een vervelende dag gisteren klim ik vanmorgen weer in de pen. Immers….HET IS LENTE!!!!. Gisteren was weer even zo’n dag dat ik het even niet kon handelen. Nachts veel pijn, niet kunnen slapen, en mijn buur had weer flink gezaagd. Stond op het punt om ze naar buiten te gooien, net als schoonmoeders, die gooi je ook naar buiten als ze vervelend zijn. Gelukkig gaat ze vandaag met verlof en heb ik de rust die ik nodig heb.

Is het dan allemaal kommer en kwel…nee gisteren ook een hele mooie moment. Samen met mijn vrouwtje kwamen wij er achter dat ik de plekken op mijn aangezicht kon voelen. Dat houd in…dat de kuur zijn werk begint te doen en dat ik mijn aangezichtgevoel weer terug krijg. Tevens begint mijn linkeroog weer contouren weer te geven en dat duidt op HERSTEL!!!. Dus zo slecht was de dag gisteren niet. Integendeel , was juist heel positief ondanks de terugkerende pijn in mijn been. Ga dus weer met volle moed er tegenaan. Vandaag gesprek met pijnbestrijding, afspraak Neuropsycholoog en vanmiddag sport op programma. Dus een druk dagje vandaag. En het mooiste wat ik vandaag ga doen is, mijn buurvrouw uitzwaaien en wel met heel veel plezier!!!!

Verder geniet ik van de zonnestralen die hier naar binnen schijnen, krijg gevoel om een lentedansje te gaan doen, net als de koeien in de wei. Maar ben bang dat ik dan op een andere afdeling kom te liggen waar ik geen vrijheid meer zal krijg. Dus maar niet doen. Verder wil ik iedereen nogmaals bedankt voor de berichtjes, kaarten, smsjes, bezoekjes enz. Echt geweldig!!! dit heeft mij de twee weken dat ik hier nu lig er door heen gesleept Bedankt!!!!

To Be Continued….

10 Responses so far.

 1. Ypie Kempenaar says:

  Een hele goeiemorgen Albert,
  Allemaal weer lichtpuntjes!Laat het lentedansje nog maar even.Die gaan we samen doen als je thuis bent. Zwaai maar lekker de buuf uit , en geef haar een fli nke douw mee. Liefs Yp

 2. Albert says:

  Hoi Ypie, staat… gaan samen de hoelahoep dansen…. ;)
  gr. Albert

 3. Henk says:

  Hoi Albert,

  ondanks de wisselende en niet altijd leuke berichtgeving lees ik je blog altijd graag. Ga zo door, bewonder je doorzettingsvermogen en openheid.

  Misschien gemist, maar wanneer is de planning dat je weer naar huis kan?

  grt, henk prins.

  • Albert says:

   Hoi Henk, leuk dat je me volgt, bedankt voor berichtje :D

   Gr. Albert

 4. maus en yp says:

  Hoi Albert.

  Eindelijk weer wat licht aan de horizon!
  Nu nog een goede pijnbestrijding voor de zenuwpijn, dan kan er binnenkort weer gedanst worden!
  Met de zon er bij, en de snurkende buurv weg, kan het alleen maar beter worden.
  Zet,m op Ap.

  gr van Maus en Ypie. ( wât in protte Ypie,s)

  • Albert says:

   Ja nu je het zegt :-D hoop dat ze de pijn kunnen stoppen. Gr. ALBERT

 5. Wierd Kuipers says:

  Hoi Appie,

  Die zonnestralen brachten mij op het idee om te kijken hoe het met je gaat. Ik moet zeggen dat het digitale dagboek dan wel het perfecte middel is. Doe je best vanmiddag en als die buurvrouw nog niet weg is, geef haar als afscheid nog een knuffel van ons.

  Gr

  • Albert says:

   Heb ik gedaan Wierd, bedankt hé.. ;)

 6. iepie says:

  Goedemorgen appie
  Wat mooi dat je oog en aangezichtgevoel weer wat aan het herstellen zijn.
  Doe nog maar niet de lente dansjes.
  Goed dat je buurvrouw weg gaat kun je weer wat slaap in halen.
  groetjes iepie

  • Albert says:

   Hoi Iep, dans sla ik nog even over…herstel is gaande het gaat de goede kant op.
   Gr. Albert


 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Hyves

Twitter updates

Er zijn momenteel geen Tweets van Albert...
Een foto van mijzelf