mrt - 16 - 2012

Nu 06.32 uur tijdens schrijven, ben de nacht goed doorgekomen. Geen extra morfine gehad en vanmorgen redelijk pijn vrij. Krijg vermoeden dat het langzaam de goede kant op gaat. Maar….alertheid blijft geboden.

Gisteren na de vele positieve leuke reacties  van iedereen verviel ik even in mijn oude doen, ” meer doen dan mijn lichaam aan kan”  en ja… dan staat de man met de voorhamer gereed om je met een ferme klap terug te wijzen naar waar je hoort. Conclusie, pijn dus rustig opbouwen. Hoop vandaag weer vooruitgang te boeken zodat ik volgende week van de morfine afkan. Dan kunnen we zien dat ik bijna of geheel pijn vrij ben. Ben er positief over en ga zo lekker door met beleid. Buiten schijnt de zon maar ook hier binnen.

Vandaag mijn laatste dosis Prednisolon en dan maar hopen dat deze extra shots zijn werk gaat doen. Linkeroog is nog online, aangezicht, armen en vingers zijn nog gevoelloos maar het grote vertrouwen dat dat wel weer terug komt. Verder weer oefenen met therapheut, lopen met krukken en rijden in een rolstoel die ik moet gebruiken voor als ik veel moet lopen wat ik nu nog niet kan. Best wel moeilijk hoor….geintje. De tijd zal leren of mijn mobilieteit weer de oude wordt. Tja en dat weet je nooit met MS, deze is zo grillig dat de broek je er soms bij afzakt. Ach…het heeft zijn voor en nadelen toch.

Gisteren heb ik vele reacties mogen ontvangen, daarvoor mijn dank, echt het helpt je enorm door deze toch wel zware tijd heen te helpen, ook bedankt voor de kaarten.

Oja ook nog bedankt voor de leuke ideeën om een snurkende buurvrouw snurk vrij te krijgen. Leukste idee was ” gooi maar door het raam net als schoonmoeder” heb ik maar niet gedaan. Nee vannacht ging het beter..lag nu in een berenhol vol beren die net uit hun winterslaap waren ontwaakt. Nou daar ben je ook klaar mee zeg. Maar desondanks heb ik redelijk geslapen, had 1 nacht achterstand en na zo’n bewogen dagje slaap je wel hoor.

To Be Continued….

8 Responses so far.

 1. Alie Schievink says:

  Hoi Appie, Ik ha juster fuot eefkes sjoen op dyn webside, ik wie wol benijd dernei. Super sa ast it verwurdest. Hopelijk kinst gau wer nei hus nei dyn frou en bern. Dat is meastal it beste plak. Bin neie wike wer in`t sikehus, Dan sjoch ik wol eefkes om`t hoekje. Groetnis Alie

  • Albert says:

   Hoi Alie, ben blij dat je even de tijd hebt genomen om even op de site te kijken, misschien iets voor jou!!!
   Verder hoop ik dat ik volgende week weer thuis kan revalideren, toch de beste plaats als je geen pijn meer hebt.
   Groetjes Albert

 2. jappie en corry says:

  Hey Appie,we hoorden van de week dat je in het ziekenhuis ligt.Kregen ook de tip om je te volgen via je site,wat we nu ook dagelijks doen.Lees dat het ietsjes beter gaat.Heel veel sterkte!
  Groetjes van Jappie,Corry en Chris

  • Albert says:

   Hoi familie Hoeksma, jullie ook bedankt voor het berichtje. Groeten Albert

 3. riemer kooistra says:

  verdomme Albert, ik wist niet dat het zo erg is.. Man ik schrik ervan. Heel heel veel sterke en hopelijk gaat het goed komen..

  • Albert says:

   Kan snel gaan Riemer, hoop het beste er maar weer van. We houden contact en bedankt voor berichtje. Groeten Albert.

 4. Annatea de vries says:

  Hey broer! Lig je in Drachten of in Leeuwarden? Ik hoop dat je snel weer opknapt en naar huis mag! Heb je het adres voor mij ook in het ziekenhuis?
  X Annatea

  • Albert says:

   Hoi Annatea, lig in Drachten, en zekers hoop ik dat ik naar huis mag. Leuk dat je reageert;) groetjes Albert. Afdeling A3 Neuro kamer 313 Nysmellinge


 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Hyves

Twitter updates

Er zijn momenteel geen Tweets van Albert...
Een foto van mijzelf