mrt - 26 - 2012

Maandag 26 Maart 2012

Daar zijn we weer, de lente heeft nu echt zijn intrede gedaan en dat fleurt de mens weer op. Gisteren een heerlijke dag gehad thuis met vrouwtje, kids en natuurlijk de hond. Tevens was schoondochter de hele dag aanwezig. Dus…..zeer geslaagd. Nu weer verder met de orde van de dag. Vannacht redelijk geslapen om drie uur wakker met pijn in mijn been en ook de arm begint nu zenuwpijn te geven. Vanmorgen wederom been en arm, dit baart mij zorgen en eerlijk gezegt begin ik te zweten als ik er aan denk.
Vanmiddag mijn eigen neuroloog weer en afwachten wat te doen. Ik weet dat zenuwpijn moeilijk onder controle te krijgen is maar….moet nu zo langzamerhand wel iets gebeuren. Gisteren zelfs even de gehele controle verdwenen over mijn benen. Tja dan schrik je je eigen wezenloos.  Ook mijn vrouw schrok er behoorlijk van. Alles bijelkaar moet ik mijn laatste energie en moed bij elkaar rapen om positief te blijven. IK WORD ER MOEDELOOS VAN!! Maar goed we moeten verder,  denk wel eens….waar zal dit eindigen. We wachten vanmiddag af na bezoek Neuroloog.
Wil nu niet zeggen dat ik er niet meer voorgaat, dat is dus niet zo. Maar de moed  is momenteel  ver  zoek. Gelukkig ben ik gisteren even naar huis geweest,  als ik dan mijn vrouw en de kids zie….dan weet je weer  waar je het ook voor doet . Ook zij moeten we niet vergeten, zij zijn mijn rots in de branding en geven mij weer moed als ik ze zie. Ook de vele kaarten, en sms en de vele reacties op mijn site enz zijn een grote steun voor mij, en dat meen ik op recht. Als ik om kijk op mijn prikbord  hoeveel kaarten ik al heb, nou….krijg dan wel even een brok in mijn keel. En dan niet te vrgeten de geweldige en mooie reacties op mijn site echt top.
Dus kort samen gevat….We gaan er weer voor!!!!

To Be Continued….


  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Hyves

Twitter updates

Er zijn momenteel geen Tweets van Albert...
Een foto van mijzelf