mrt - 26 - 2012

Vanmiddag Neuroloog bij mij geweest, hij had jammer genoeg geen goed nieuws voor mij. De pijn in de been en arm blijkt toch zenuw pijn te zijn en dat houd in dat de Multple Sclerose dit maal gaat winnen ondanks de twee kuren. Dit was niet voldoende om de MS geheel te stoppen. Hij heeft dus van zich laten horen en gewonnen.

Dit was nou niet de uitslag waar ik op zat te wachten, man wat een gigantische teleurstelling  f.ck d.mnd h.l. Daar lig je dan, helemaal alleen…… woest, boos, teleurgesteld, waarom ik…..waarom!!! Nou meteen naar de revalidatie arts en kijken wat te doen. Immers mijn linker been en arm beginnen uitval te vertonen. Kan er ook nog wel bij, heb nu echt zin om de twee glazen bekers voor mij keihard tegen de muur te smijten. Gewoon uit woede, frustratie en het niet kunnen winnen tegen die ellendige rot ziekte genaamd  Multiple Sclerose oftewel MS. Ben nu even niet aanspreekbaar en trek mij even terug, probeer nog een eindje in de rolstoel te rollen ipv lopen.

EN BEDANKT !!!!!!!

To Be Continued….

8 Responses so far.

 1. NoaTweet says:

  Ow men. Wat een kaaa uuu tee nieuws vriend! Nee, de strijd is niet eerlijk. Rotziekte.
  Denk aan je en stuur je wat kracht.

 2. Albert says:

  Hé Noa, stuur maar een melkbus vol ;) en idd, de strijd is niet te winnen.

  Groetjes Albert

 3. Sandra says:

  Wat een slecht nieuws zeg, ik heb toen in lyndesteyn gezien wat ms met je lichaam kan doen, het is steeds weer inleveren.ik snap zo dat je soms de moed niet meer kan opbrengen om doorte vechten, want die constante pijn en het afhankelijk worden van andere mensen,Vreselijk, maar je hebt geen keus je moet na deze tegenslag toch weer door.wij hopen dat je dit toch weer samen met je gezin kunt doen. Wij kunnen je alleen maar sterkte wensen met en tegen deze strijd.

  Sandra,Roel en martine

  • Albert says:

   Hoi Sandra, idd is het steeds een stukje inleveren. Het moeilijkste is, dat je niet weet wat hierna komt. Dit en de pijn sloopt je geestelijk en lichamelijke. Maar we gaan door, ook voor mijn gezin.

   Groetjes Albert

 4. Hennie Oost says:

  Albert, toen ik je sprak ging je er van uit dat je snel weer naar huis mocht. Helaas ging dat niet lukken. Ik hoop van harte dat ze snel
  Iets uitvinden dat het draaglijk voor je wordt en het ook voor jou lente gaat worden en je snel naar huis mag.
  Groet Hennie Oost

 5. Albert says:

  Hoi Hennie, geweldig dat je ook even een berichtje plaatst. En ja, dat was de bedoeling maar liep anders. Hoop dat ik deze week naar huis mag.:) bedankt voor berichtje.

  Groeten Albert

 6. Greetje en Theo says:

  Wat een vreselijk bericht.Kan niet anders zeggen dan…het afgezaagde sterkte! Maar wel heel erg uit ons hart.Xx buurman!

  • Albert says:

   Hoi Gre en Theo, binnenkort horen jullie mij weer hoop ik. :D
   Groetjes Albert


 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Hyves

Twitter updates

Er zijn momenteel geen Tweets van Albert...
Een foto van mijzelf