mrt - 19 - 2012

Maandag 19 Maart

Zoals voorspeld, gisteren een redelijke dag. Voelde mij goed ondanks de medicatie die ik nog volop krijg. Mijn gezicht is weer wat afgenomen maar de builtjes zijn toegenomen. Tja… de troep moet er ook weer uit, dan maar op de oudewetse manier via ” Jeugdpuisten “.

Vanacht met tussenpozen geslapen,  ,buuf was weer op en top, en om 04.00uur kreeg ik me een pijn dat niet uit te houden was. Om half 5 toch maar weer om extra pijnstilling gevraagt was even niet te harden. Na het innemen van pilletje morfine ging de pijn redelijk snel weer weg. Dacht hierna nog net even te kunnen slapen, stond de petroleum kar met ontbijt alweer naast mijn bed. tja…. dan ben je wakker hé. Bloeddruk en temperatuur opnemen eten en dan douchen. Conclusie….kapot, op, en leeg. :D

Verder vandaag een spannende dag,  luisteren wat mijn neuroloog te vertellen heeft. Wat te doen, medicatie afbouwen, naar huis, langer blijven…weet het niet en wacht rustig af en hoor vanmiddag wel.  Een ding is zeker…we goan er foar.

Aanvulling: Neuroloog net geweest,, moet nog blijven, vanmmiddag pijnbestrijding. En dan eind van de week pijnstillers verminderen. Plan wordt gemaakt door Neuroloog.

To Be Continued….

12 Responses so far.

 1. Wouter says:

  Hoi Albert,

  Ik lees de site voor het eerst even goed door en begrijp nu een beetje wat er aan de hand is. Heel veel succes en sterkte vandaag.
  Mvrgr.
  De Sloot

  • Albert says:

   Hoi Wouter, bedankt voor berichtje. Neuroloog net geweest en moet nog even blijven. Wordt goed verwend hier en heb daarom niks te klagen.
   g
   Gr. Albert

 2. roel en anneke says:

  goeiemorgen buurman,

  las dat je vanacht weer bezoek hebt gehad van sneeuwwitje en de zeven dwergen.ik hoop voor je dat je komende nacht een beetje door kan pitten.Jammer om te horen dat je deze week nog moet blijven.
  Groetjes van ons hier en hald de kop der mar foar.

  • Albert says:

   Hoi Roel, zit te wachten op de prinses op het witte paard :) .

   De laatste week kom ik ook wel weer door.
   Gr.Albert

   • roel en anneke says:

    Denk dat je prinses ook met de tijd mee is gegaan,ze rijdt tegenwoordig in een wit bestelautootje ;)
    (ps mag je buiten het bezoekuur om ook wel langs komen? )

    • Albert says:

     Eigenlijk niet, maar even geen probleem.
     Gr. Albert

 3. Alie Schievink says:

  Hoi Appie,

  kinst op it snurken fan de bourfrou gjin verske getinke? mast de kop der noch mar eefkes foar halde, sa ast sels fannewike ek al seiste. Mar dat is fan my makkelijk praaten hjir thus. Sterkte fannewike.

  Groetnis Alie

 4. Albert says:

  Hoi Alie, heb gitaar niet bij mij :[ ach vanavond maar met kopjes gooien hahaha. :D

  Gr. Albert

 5. Jan en Aafke en de kids says:

  Hallo buurman!

  Wie winskje die een prutte sterkte ta ien disse tied en wie hoopje dost wer snel nei hus ta meist.

  Groeten Buren Jan en Aafke

 6. Albert says:

  Hoi Jan en Aafke, bedankt voor berichtje, hoop ook gauw weer thuis te zijn nog even afwachten.
  Groeten Albert :D

 7. Sikko en Klaske says:

  Hoi Appie,

  Nadat we zaterdag bij je op bezoek waren geweest heb ik nu eindelijk rustig de tijd om je site te lezen. Met 7 kids heb je niet gauw een rustig moment voor jezelf. (hahaha) Eerlijk gezegd stonden er voor mij geen dingen op die ik niet al wist. Aangezien ik jaren met je heb samengewerkt heb ik tijden geleden me al verdiept in MS. Ik vind het super knap dat je (eindelijk) je gevoel zo open en eerlijk met iedereen durft te delen. Doordat je het nu met meerdere mensen durft te delen denk ik dat je niet alleen veel respect zult krijgen maar ook veel steun en medeleven. Dit zal je zeker goed doen bij je verdere leven met MS. Ik kan je zeggen dat ik met veel plezier je dagboek heb gelezen. Ondanks de pijnlijke en ellendige situatie waarin je momenteel zit schrijf je toch op een humoristische wijze waardoor het boeiend en leuk is om te lezen. Moet soms ineens hardop lachen !!!!!!!!

  Appie, Sikko en ik zullen je blijven volgen op je site en zo nu en dan even bij je om het hoekje kijken.
  Heel veel sterkte en nogmaals diep respect.

  Hartelijke groeten, Sikko en Klaske

  • Albert says:

   Bedankt Klaske, momenteel geen woorden voor… :) danke.


 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Hyves

Twitter updates

Er zijn momenteel geen Tweets van Albert...
Een foto van mijzelf