mrt - 29 - 2012

Afgelopen nacht eindelijk goed geslapen, en wel zonder extra morfine. Daar in tegen een belabberde dag. Heb bijna de hele dag geslapen, ben zo moe, ben echt helemaal kapot. Ik merk dat mijn lichaam het op geeft. Geef dit maal toe dat die ellendige gore rot ziekte genaamd  MS gewonnen heeft. Hij maakt je kapot, geestelijk, mentaal en voor al lichaamelijk. Ik zou zeggen ” BEDANKT”.

Vanmiddag is de vervangende Neuroloog bij mij geweest ivm de pijn. De pijn aan been en arm is van de MS, en de pijnsteken/scheuten in wasrschijndelijk van de beschadigde zenuw rug en de slijttage van de rug. Mooi weten we dat ook weer. Verder is het de bedoeling om de komende dagen de medicatie op te schroeven en dan kijken op maandag morgen wat voor effect het heeft. Als dan alles goed verlopen is en de medicatie de pijn naar een draagbare level te krijgen, mag ik naar huis. Joepie de poeppieeeeeeeee.

Opzicht een leuke uitzicht maar moet de pijn wel gehalveerd zijn. Hoop dan niet dat ik deze medicatie lang moet gebruiken, tis rotspul ben al dagen gratis high. Verder is er afgesproken dat de anesthetist van de pijnbestrijding meld, dat nogmaals een ruggeprik in de rug tussen de werfels geef soelas bied. Dus dan niet doen. Maar ze blijft op de achtergrond, als er toch iets moet gebeuren op latere tijdstip, is ze paraat. Het is voor mij een lekker gevoel. Ook is ze nog persoonelijk bij mij langs geweest om tekst en uit leg te geven. Dat noem ik service van de bovenste plank. Kan ik niet zeggen van onze huisartsen, nog geen een is langs geweest en lig bijna een maand hier. Zo onpersoonelijk is onze praktijk. Jammer jammer.

Nou kort samen gevat: als de medicatie aanslaat mag ik maandag naar huis. Heb trouwens mijn Tens apparaatje ook binnen. Geweldig ding, ga hier zeker mee door.

To Be Continued….

12 Responses so far.

 1. dea says:

  Had ik wel gelijk dus!!Dat ding werkt erg goed!!Moed houden al valt het niet jonge!!
  Hopen dat straks alles een beetje dragelijker voor je word!

  Groeten en sterkte van Anne moest ik ff zeggen !!Had hij al eerder gezegd maar ja ,vergeten,!!

  Groet van ons allemaal!!

  • Albert says:

   Hoi Dea, je had gelijk, het werkt prima. Doe de groeten terug aan Anne.

   Groeten Albert

 2. lieuwe Berta en de kids says:

  Hoi Appie ik ben niet zo’n schrijver maar ik wil je vanaf deze kant toch even sterkte wensen en hopen dat je toch de positive dingen hoe klein ze ook zijn blijft zien.
  Groeten van ons allemaal.

  • Albert says:

   Hoi familie v/d Heide, bedankt voor berichtje. Ik blijf positivo en hoop volgende week weer thuis te zijn.

   Gr. Albert

 3. Haye says:

  Albert zolang ging het goed met jou ms en nu zoveel ellende en ook de beschadigde zenuw nog op te spelen. Ik weet niet hoe jij je voelt, maar dat je lichamelijk en geestelijk stuk bent, wil ik best geloven. Ik heb het echt met je te doen. Ik wens Jou veel sterkte en heel veel beterschap toe.

  • Albert says:

   Beste Haye, bedankt voor berichtje, soms zit het mee, en soms zit het tegen. Nu zit het tegen maar we moeten verder. :D

   Groet Albert

 4. Sikko en Klaske says:

  He Ap,

  Wat een drama momenteel. Vanochtend vroeg had ik Aukje aan de lijn i.p.v. jou. Je had je mobiel doorgeschakeld………….
  Voor ons al een teken dat het echt niet goed gaat. We vinden het fijn voor je dat je misschien maandag naar huis mag. Maar denk erom; het is nergens beter dan thuis maar het moet wel kunnen! Als de pijn ‘s nachts wel weer de kop op steekt dan heb je zo’n hoge dosis morfine niet binnen handbereik. We hopen echt voor je dat de pijnstillers van vorige week hun werk nu gaan doen en dat je gauw weer aanspreekbaar bent. Het is nooit zo donker of het wordt weer licht!!!

  Hou je taai en heel veel sterkte.

  Groetjes De Pandertjes

  • Albert says:

   Ha de Pandertjes, weet wat ik doe, en idd ga ik niet eerder naar huis dat de pijn voor mij draaglijk is. Heb het best naar mijn zin hier.
   Groeten Albert

 5. Fam. J van der Veer says:

  Hey Albert

  Ook wij willen je alle sterkte toe wensen,en hoop voor jou dat de pijn wat te sturen is.
  Kwam via ons Hendrik op deze site.
  Lees nu ook dat je maandag misschien naar huis mag…..we hopen het voor je en wensen jou Aukje en kinderen alle goeds toe.

  Groetjes en tot ziens

  De buurtgenootjes.

  • Albert says:

   Hoi buurtgenoten v/d Veer(tjes).
   Leuk dat jullie ook even een berichtje geplaatst hebben. Als alles mee zit mag en kan ik maandag naar huis.

   Groetjes Albert

 6. Sjoukje Schievink. says:

  Hoi Appie.
  Ook even een berichtje van mij.
  Ik lees elke dag met je mee.Heftig.
  Hoop dat het nu naar de betere kant gaat en blijft.
  Super dat je maandag naar huis mag.
  Heel Veel Sterkte.
  Groetjes en Liefs
  Sjoukje.
  Xxx

  • Albert says:

   Hoi Sjoukje, gelukkig gaat het de goede kant weer op.

   Groeten Albert


 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Hyves

Twitter updates

Er zijn momenteel geen Tweets van Albert...
Een foto van mijzelf