mrt - 15 - 2012

Donderdag 15 Maart

Het is nu donderdagmorgen 03.18 uur en lig wakker, gelukkig geen maagzuur aanval gehad kon ook niet had zelf ook nog 4 maagzuuremmers opgegeten, wil dit nooit weer mee maken. Nieuws vandaag!! minder pijnscheuten zenuw rechterbeen…zou het dan toch!!!

Nu nog wel ampul Morfin gekregen tegen de pijn. Maar ben van mening dat het niet zo heftig is als de andere dagen. Heb ik dan eindelijk geluk…..krijgen we dan de gewenste resutaalt waar ik jaren en vooral de laatste weken op heb zit te wachten. krijg nu wel meer hoop. Gisteren verliep ook redelijk, heb een klisma gehad waar ik niet op zat te wachten. Duwen ze je een fles vloeistof in mijn kleine poeppertje….nou lekker zeg, maaaar hielp wel!!!!!. Hoop dat het opgang blijft. Verder ben ik gisteren begonnen met nieuwe kuur, nogmaals een overdosis Mythil Pretnisolon. Weet dat het een verschrikkelijk paardenmiddel is maar hoop zo dat het aanslaat. Mijn linkeroog is offline ” gelukkig heb je er twee”(Uitspraak Bart Boos:D) en gevoel armen en zenuwpijn r. been heb volste vertrouwen dat deze laatste boost Prednisolon verbetering brengt. Hierna mag ik geen boost meer hebben ivm inwendigen schade wat deze medicijn kan aanbrengen. Gisteren voor eerst weer een rondje in de rolstoel met vrouwtje lief en vond het weer best spannend. Tevens met mijn nieuwe krukken gelopen ging best redelijk vond therapeutje. En ik heb weer iets overwonnen. Nu maar hopen dat alles rolstoel vriendelijk is haha.

Heb ik dan eindelijk een nieuwe buur gekregen op mijn kamer, zit ik momenteel in de oerwouden van Papoa New Guines bomen te zagen…dat bevorderd mijn herstel ook  echt wel. Wat kan deze patiënt snurken zeg on…voor…stel…baar en dat voor een vrouw. Daar lig je dan, ogen als schoteltjes en wacht wanneer zij pauze pauze heeft. Misschien dat ik nog wat kan slapen.

Verder vandaag op planning,. Weer verder met de kuur en loop therapieën . Jaja derfoar met de geit. Ik krijg een positief gevoel over de komende dag(en). Binnenkort mijn medichijnen ook maar verlagen als het kan dan. Zie de dag weer zonnig tegemoet….maaaaar ben er nog niet.

Heb al vele kaarten mogen ontvangen, doet mij goed. Geeft mij de energie weer om door te gaan en positief te blijven.  Bedankt!!!!!

To Be Continued….

6 Responses so far.

 1. Klaas Dijkstra says:

  Fijn om te lezen dat er vooruitgang is. Sterkte Appie!

  • Albert says:

   Danke Klaas, we houden contact.:)

 2. Ronnie en Tinie Pander says:

  Goede Morgen Albert,
  wat erg voor je dat je die houthakker naast je heb liggen.
  kun je haar niet vragen of ze ook wat hout voor jullie kan zagen voor jullie terras kachel? ha ha
  Maar wat GOED van jou dat je zo positief kan blijven
  we houden bijna dagelijks jou site in de gaten en volgen jou dus op de voet..
  heel veel sterkte voor jou en je gezin..
  tot later..

  • Albert says:

   Ron en Tinie bedankt voor jullie leuke reactie, inderdaad het was een hele maar wel bewuste stap.

 3. NoaTweet says:

  Dat is heel goed om te lezen! Hoop dat je helemaal gelijk krijgt in je positiviteit!

  • Albert says:

   Daar gaan we voor Mike, probeer het nu positief te bekijken. Geef Noa een knuffel van mij.


 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Hyves

Twitter updates

Er zijn momenteel geen Tweets van Albert...
Een foto van mijzelf